Suske en Wiske - Zip - De Snoezige Snowijt - Poster in originele koker - NL - (1981)

Zeer goede staat - Standaard Uitgeverij / Wavery Production / Zip
Een volledig stripverhaal " de snoezige snowijt " op één poster. De NL versie.
Formaat 126 x 85 cm .
Poster is in een ongebruikte staat. Heeft altijd in een archief gelegen. een beetje stoffig, en lichte sleet aan de randen. Zie foto's.

Gedrukt in 1981 door scriptoria ; exclusief voor General Chocolate en uitgegeven door Wavery Productions. General Chocolate produceerde de "ZIP" - een verdwenen snoepreep met chocolade en nougat, waarvoor ze onderaan rechts reclame maken. In zijn originele kokers door Tupak bv.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden in een grotere koker + nog eens een Kokerdoos. U kunt het item ook afhalen op in onze stripwinkel in 's Gravendeel. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne en veilige veiling,
Stripwinkel Barabas

Verkoper
Nederland € 15,00
België € 20,00
Frankrijk € 25,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 25,00
 
Biedgeschiedenis: