Robbedoes. Verzamelalbum 16. 1e druk 1945

Redelijke staat tot redelijk goed. Dupuis - zeldzaam deel
Robbedoes verzamelalbum nr. 16 uit 1945. Album in redelijk goede staat. Covers nog goed, met wat ronde hoekjes, randjes ook geschaafd. Rug is nog origineel maar is flink uitgedroogt en brokkelt langzaam af. Boekblok; met zeer fragiel papier in een voortreffelijke staat, met een licht kreukje of klein scheurtje. Laatste schutblad met een strookje tape vast. Zeer fragiel en dun oorlogs-papier! Kijk goed naar de foto's want die zijn een gedeelte van de beschrijving.

Bevat de weekbladen 276 tot en met 297 (2/8/1945 - 27/12/1945).
Na het voorzichtig heropstarten na de oorlog, en de toen nog heersende papierschaarste (en daar bovenop het eerder onverwachte succes), waren er weinig weekbladen over om bundelingen van te maken. Het nummer 14 is daarom ook moeilijk te vinden. Het nummer 15 werd vervolgens in een veel grotere oplage gedrukt zodat er zelfs een grote overschot was. De uitgeverij verkleinde de oplage dus terug met als gevolg dat dit nummer 16 weer moeilijk te vinden is.

U kunt altijd de gewonnen kavels afhalen in onze vernieuwde stripwinkel in 's-Gravendeel.


Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 17,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 210,00
 
Biedgeschiedenis: