9x Nero (nrs 30 t/m 39) - Standaard, sc, 1e druk (1973-74)

Wisselende staten - meestal zeer goed tot bijna nieuw
Kavel omvat negen 1e drukjes uit de gekleurde Nero-reeks van Standaard. De staat varieert licht, maar is doorgaans uitstekend. Alle met een gave rug, behalve nr33, die lichte wrijfsporen vertoont onder het bovenste nietje. De covers zijn doorgaans opvallend fris en meestal erg strak, soms met zeer geringe leeskreukjes weglopend van de rug. Deel 37 vertoont een drukfout in de backcover, waardoor de blauwe kleur is uitgelopen (zie foto 12). Alle exemplaren met een prima binnenwerk dat perfect vastzit in de nietjes, die soms licht roestig zijn. Soms met een klein potloodprijsje, maar verder onbeschreven. Het betreft volgende titels:

Nr 30 "De rosse rupsen" (1973): zeer goed.
Nr 31 "Patati Patata" (1973): zeer goed tot bijna nieuw.
Nr 32 "Zwarte November" (1973): zeer goed tot bijna nieuw.
Nr 33 "Het lachvirus" (1973): licht geschaafde rug, verder zeer mooi.
Nr 34 "Prinses Lovely" (1973): zeer goed tot bijna nieuw.
Nr 35 "De mosterd van Abraham" (1974): zeer goed tot bijna nieuw.
Nr 36 "De blauwe blommebloem" (1974): zeer goed tot bijna nieuw.
Nr 37 "Zwoele Charlotte" (1974): zeer goed maar met drukfout op de backcover.;
Nr 38 "De man zonder gezicht" (1974): zeer goed tot bijna nieuw.

Deze albums verkeren alle in gelijkaardige mooie staat. De ruggen zijn meestal gaaf (bij nr24 is onderaan een millimetertje licht geschaafd). Erg frisse en strakke covers, soms met een heel klein beetje vergeling in de witte gedeelten. Opvallend is dat ook bij deel 24 de plastificeerlaag nog goed vastzit, wat eerder uitzondelijk is bij dit album. Het binnenwerk van de albums is eveneens zeer mooi. Alles zit perfect vast in de nietjes, die soms wel wat roestig zijn. De albums zijn geheel onbeschreven.


Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 33,00
 
Biedgeschiedenis: