Weekblad Kuifje, complete 2e jaargang - nrs 1 t/m 52 - Lombard (1947)

Wisselende staten - matig tot goed
Kavel omvat de complete tweede jaargang (1947) van het weekblad Kuifje, bestaand uit 52 nummers. De staat van de weekbladen wisselt aanzienlijk.
Positief is dat alle nummers compleet zijn en ook de meeste bijlagen zijn aanwezig, namelijk:
- nr 37 met deel 2 van "Het geheim van het halssnoer"
- Nr 41 met deel 4 van "Het geheim van het halssnoer"
- Nr 44 met deel 1 van de kleurprijsvraag
- Nr 45 met deel 2 van de kleurprijsvraag
- Nr 48 met aankondiging van de Kuifje film
- Nr 49 met deel 3 van de prijsvraag.

Alle nummers hebben sporen van verwijderde tape en bij een drietal nummers werd de tape niet verwijderd. Maar niet in alle nummers werd evenveel tape aangebracht: soms is het vrij veel, maar bij een heel aantal exemplaren betreft het bijvoorbeeld enkele kleine stukjes tape aan de uiteinden van de rug of blad. Deze nummers verkeren dus in merkelijk betere staat.
Verwacht algemeen gesproken diverse scheuren of scheurtjes in zowel de rug als de randen, soms ook een ontbrekend hapje papier. De kruiswoordpuzzels werden deels ingevuld. In de marge van het laatste blad werd steeds het nummer van het weekblad geschreven. De eerste vier nummers tevens met geschrijf bovenaan in de marge van het eerste blad, waar de oorspronkelijke nummering werd aangepast.

Deze omschrijving is niet exhaustief. Er kan dus iets over het hoofd zijn gezien.
Nederland € 10,00
België € 10,00
Verzending met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 188,00
 
Biedgeschiedenis: