De Geuzen 1, "De zeven jagers" - proefdruk met afwijkende cover - Standaard, sc (1985)

Zeer goede staat
Deze aanbieding betreft een zeldzame proefdruk van het allereerste verhaal uit de Vandersteen-reeks De Geuzen. Deze proefdruk is herkenbaar aan de voorzijde met afwijkende layout, meer bepaald de strook met zwart/wit illustratie tussen reekstitel en verhaaltitel. In tegenstelling tot de reguliere exemplaren, heeft de frontcover van het album geen kneep langs de rug, De paarse kleur van de rand van de frontcover verbleekt gradueel naar onderen toe, maar vermits dit fenomeen eveneens is waargenomen bij andere exemplaren, lijkt dit eigen aan de productie, eerder dan verkleuring door blootstelling aan licht. De backcover is blanco. Ook de binnenpagina's zijn volledig blanco.

Het aangeboden exemplaar verkeert in uitstekende staat. Het is mooi strak en de rug is gaaf. De witte backcover vertoont wrijfplekjes maar is al bij al toch nog fris.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 145,00
 
Biedgeschiedenis: