Suske en Wiske 16 - De Charmante Koffiepot - Taiwan uitgave + uitgewerkte fantekening - softcover - 1e druk - (1992)

Zeer goede staat - Gesigneerd door Paul Geerts
Fraai softcover album welke is voorzien van een fraai uitgewerkte fantekening van Paul Geerts.
Het geheel is in een zeer goede staat. Het album is opengeklapt om de tekening te maken. Dit kan wat sleet hebben veroorzaakt. Het nadeel van deze uitgaven uit Taiwan is dat ze zeer slecht gelijmd zijn en de covers van dikker karton zijn. Als je eenmaal het album openklapt, komt (bijna) het boekblok los van de cover. Dat is bij al de uitgaven uit Taiwan het geval.

Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving. Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden - U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel.

Let op door de Pandemie is het superdruk bij de posterijen in Nederland en België. Houd dus rekening dat uw pakketje met vertraging kan aankomen.

Fijne en veilige veiling!
Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 12,50
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 33,00
 
Biedgeschiedenis: