Suske en Wiske - De Ringelingschat - Gelegenheidsuitgave 't Vlaams Stripcentrum - sc + map met 2 prenten - 1e druk heruitgave - (1991)

Quasi nieuwstaat - map met 2 prenten - oplage 400
Gelegenheids uitgave in softcover van 't Vlaams Stripcentrum uit 1991, t.g.v. het 10-jarig bestaan. Met losse, genummerde verantwoordingspagina en los mapje met 2 prenten in kleur, gelijk genummerd aan het album. Uitgegeven in een oplage van 400 exemplaren. Deze uitgave bevat de oorspronkelijke krantenversie van het verhaal zoals het verscheen in de kranten van de Standaardgroep in 1951.

Het geheel is in nieuwstaat.
Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 10,00
Frankrijk € 21,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 135,00
 
Biedgeschiedenis: