Suske en Wiske kleurboek - Sc- album - 1e druk - (1975).

Zeer goede staat Vandersteen - Standaard
Kavel bestaande uit kleurboek (niet in gekleurd !) met tal van kleurplaten uit diverse albums van Suske en Wiske uitgegeven door De Standaard in 1975 in softcover uitvoering en 1 ste druk van de hand van (Studio) W. Vandersteen.
Als de kleine tekenaars van dit boek willen weten uit welke Suske en Wiske de in te kleuren tekeningen zijn hoeven ze slechts aan de bovenkant van de bladzijde te kijken. In de afkorting de letters S en W het nummer van het album.
Bemerkingen album: Covers enkele vlekjes en deukjes onderaan, boekblok vele mooie platen die niet ingekleurd zijn. Rug zeer mooi.
Album in zeer goede staat.

Verzendingen enkel als pakket met track en trace en extra verzekering via PostNL, portkosten staan bij het kavel. Indien U hiermee niet akkoord gaat, gelieve niet te bieden. Stel uw vragen voor het einde van de veiling. Meerdere aankopen kunnen bijna altijd (tot 20 kilogram) als 1 pakket worden verzonden.
Verkoper
Nederland € 11,95
België € 10,95
Frankrijk € 16,00
Enkele verkoopafspraken: - graag betaling binnen de 8 dagen dan volgt verzending ook binnen dezelfde termijn. - foto's vormen wezenlijk onderdeel van de beschrijving en een naampje in een strip kan soms. - alle zendingen worden met zorg en zo snel mogelijk behandeld. - meerdere aankopen worden (indien mogelijk) gegroepeerd verzonden - alle zendingen worden verzonden als pakket tegen handtekening, met extra verzekering via PostNl. - afhalen kan te Asse en uitzonderlijk ook te Gent. - eventuele vragen liefst stellen VOOR inde veiling.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 135,00
 
Biedgeschiedenis: