Vandersteen - Suske en Wiske - De Klankentapper - Originele (lange) drukplaat jaren '60

Zeer goede staat Willy Vandersteen
Leuk lot met een origineel gebruikte drukplaat van het Suske en Wiske verhaal; De Klankentapper - Gebruikt door de Franse krant in de jaren '60. Er kunnen wat lijm residu en papier resten op een plaat zitten. Dit is makkelijk te verwijderen.
Kijk goed naar de foto's want die zijn een onderdeel van de beschrijving. Het plaatje uit het album is ter info en maakt geen deel uit van het lot.

Formaat plaat: 6 x 38 cm.

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de feestdagen en de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 17,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 112,50
 
Biedgeschiedenis: