Johan en Pirrewiet 10 - "De oorlog der 7 bronnen" - Dupuis, sc, 1e druk (1961)

Goede staat
Goed exemplaar met enkele kleine bemerkingen. De rug is grotendeels intact, met plaatselijk lichte wrijfsporen en onderaan een ontbrekend millimetertje. De covers zijn quasi-ongekreukt; ze vertonen wel lichte wrijfsporen op de rand met de rug. Linksbovenaan de voorzijde werd het reeksnummer 10 geschreven. Afgezien van een naamsvermelding bovenaaan de titelpagina, is het binnenwerk erg mooi, met frisse bladspiegels en gave randen.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 57,00
 
Biedgeschiedenis: