Doorlopende veiling

Kuifje De krab met de Gulden scharen - Bijzonder krant Le Soir van 31/12/1940

Goede staat Hergé - Eerste keer Haddock - zie beschrijving
Franstalige krant Le Soir van 31 december 1940 en 1 januari 1941. Met op de laatste bladzijde een dubbele aflevering van De krab met de gulden scharen, waarin Kapitein Haddock voor het eerst meespeelt. Bijzonder, want in het algemeen wordt aangenomen dat Haddock voor de eerste keer in de krant verscheen op 2 januari 1941 en wel in Le Soir Jeunesse. Deze krant is het bewijs dat dit niet klopt: Haddock stond twee dagen eerder (en al in 1940! Hij is dus een jaartje ouder dan algemeen aangenomen) gewoon in Le Soir!

De krant is in redelijke à goede staat, met enkele plooien en kreuken en gele/bruine spotters/roestvlekjes. Onderaan is op de buitenste pagina's een bruine (vocht-)vlek zichtbaar, al bij al beperkt. Zie foto's voor algehele impressie.

Deze week Hergé-special! Kijk ook gerust eens naar mijn andere advertenties en veilingobjecten. Door te combineren kunnen we besparen op de verzendkosten.
Verkoper

Nuwaragorn

Nederland € 10,50
België € 7,50
Frankrijk € 10,50
Verzending is mogelijk via BPost, PostNL en Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Niet verkocht
 
Biedgeschiedenis: