Kuifje 1, "Kuifje in Congo" - Casterman, HC, 1e druk (1947)

Zeer goede staat
Het betreft een goed bewaard gebleven exemplaar, met eerder lichte uiterlijke gebruikssporen. De rug is compleet en vertoont lichte schaafsporen met beperkt verlies van rode kleur. De frontcover is grotendeels fris van kleur, met plaatselijk lichte oppervlakkige schaafplekjes tegen de rechterrand aan. Het rechterbovenhoekje vertoont een deukje. De backcover vertoont iets meer schaafsporen en getoucheerde randen. De kopse randen zijn doorgaans licht geschaafd, onderaan met een beetje papierverlies tot gevolg. Het binnenwerk is zeer mooi: alles zit nog goed vast in de band en in de naaidraad, en de schutbladen zijn ongeschonden. De bladranden zijn doorgaans gaaf, met enkel op p5/6 een klein scheurtje in de marge. Het album is geheel onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 9,00
België € 7,70
Kavel wordt na ontvangst van betaling met traceercode verzonden met Bpost of PostNl. Ophalen kan op afspraak in Antwerpen of Kapellen.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 531,00
 
Biedgeschiedenis: