Blake & Mortimer - De laatste Farao. François Schuiten: gesigneerd + afstempeling - sc - 1e druk 2019

Nieuwstaat Gesigneerd + stempel
Dit kavel betreft het nieuwe album van Blake en Mortimer, getekend door François Schuiten.

Dit is echter een uniek exemplaar!

Het uitzonderlijke aan dit album: het is gesigneerd door de 4 auteurs
Schuiten - Durieux - Van Dormael - Gunzig (4 originele handtekeningen!) en bovendien met de prachtige afstempeling op het schutblad!
Als extra nog de postkaart die enkel uitgereikt werd tijdens de signeersessie + het BM-magazine met daarin een interview met François Schuiten.

Eenmalige uitgave, softcover
Eerste druk 2019

Album in nieuwstaat, enkel geopend voor handtekeningen + afstempeling.
De originele foto's van de auteurs krijgt de koper in groot formaat via mail!

Verzending in zeer stevige verpakking!

Bekijk aub ook mijn andere aanbiedingen

Toelichting waarom pakketten niet aan huis geleverd wordt:
het is goedkoper en de tweede -belangrijkste- reden is dat de pakketten dan niet los in de bestelwagen mee op ronde gaan, er wordt meer mee gegooid en zelfs gevoetbald dan dat er voorzichtig mee wordt omgesprongen. En ook al is alles stevig ingepakt, er is veel minder risico op beschadigde pakketten.

Verkoper
Nederland € 7,50
België € 4,00
Frankrijk € 15,00
De aangegeven prijzen zijn voor verzending via DPD. Een veilige en goedkope optie. Steeds met trackingnummerr en afhaling bij een Parcelshop in uw buurt. Toelichting betreffende de verzending in de omschrijving van de aanbieding
Alle aankopen worden zorgvuldig ingepakt met stevige bescherming zodat er geen beschadiging mogelijk is tijdens transport. Verzending naar keuze via bpost, DPD of Mondial Relay.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 225,50
 
Biedgeschiedenis: