Blake en Mortimer, "Het geheim van de Zwaardvis 1" - Lombard Collectie, HC, 1e druk (1950)

Goede staat (cover) tot zeer goed (binnenwerk)
Het aangeboden exemplaar heeft een mooie rug. De frontcover is nog grotendeels fris van kleur, maar hij vertoont wel twee kale plekjes. Backcover met plaatselijk lichte wrijfsporen en een beetje beduimeld tegen de rug aan. Ook de boekranden zijn licht gesschaafd met onderaan en op de hoekjes beperkt papierverlies. Het binnenwerk is mooi. De schutbladen zijn gaaf, alles zit nog perfect vast in de band en in de katerndraadjes, en de bladspiegels zijn doorgaans fris. Het album is geheel onbeschreven. Het betreft de ongenummerde uitgave.
Verkoper
Nederland € 12,50
België € 7,50
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel sluit over :
Uw bod


Volgend minimum bod : €
Inclusief BTW.
 
Biedingen:
Hoe werkt het bieden?