Guust Flater - Zeer grote poster (120 x 170 cm) - Guust - 1997

Goede staat
Een wel erg grote poster, destijds uitgegeven voor de winkeliers om reclame te maken voor de spotprijs van slecht 135 Bef per deel. Deze poster is volgens mij nooit opgehangen, heeft hier geen sporen van, en zit al enkele jaren opgevouwen in mijn collectie. Opgevouwen maar niet platgedrukt. De randen en plooien zijn bijgevolg zonder schade. Het is ook een dikker soort papier dan een poster van normaal formaat. Dit is een zeldzaam stukje, niet alleen door zijn mega-formaat maar ook door het feit dat produktie toch erg laag moet geweest zijn; de doelgroep was niet de klant/koper maar de winkeliers. Ondertussen ook mooi 25 jaar oud.
Verkoper

Heinz

Nederland € 9,00
België € 7,00
Frankrijk € 18,00
Verzending met Bpost voor België, steeds als pakje. Kosten 6 euro (of het moest boven de 5 kilo gaan). Verzending met Post.nl voor Nederland, vanuit Nederland, dus kan dagje langer duren bij mij. Kost: 8 euro, steeds als pakje.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 1,00
 
Biedgeschiedenis: