Marc Sleen Originals - Portfolio - Map met 8 prenten - Genummerd en gesigneerd - Eerste druk 2006

Quasi nieuwstaat - opl. 70 exemplaren
Bijzondere portfolio van Marc Sleen.

Groot formaat linnen kaft met daarin 8 groot formaat (cover)prenten van Marc Sleen: Mama Kali, de Juweleneter, de Ark van Nero, Pol de Pijpegeest, de Krabbekokers, de Juwelen van Gaga-Pan, het vredesoffensief van Nero, de Bende van de Zwarte Kous.

Portfolio is overcompleet. Er zitten de acht prenten in (alle 8 gelijk genummerd en in perfecte staat) en daarnaast zitten er 16 + 1 kopieën in.

De kopieën zijn in twee formaten (8 even groot als de tekening en dan 8 kleiner: even groot als de uiteindelijke publicatie. Van die 8 kleinere is er ook eentje dubbel, vandaar 16 + 1.

De originelen zijn op dik papier, de kopieën op hoogglanzend papier.

Ik weet het verhaal hier achter niet. Wat ik wel zie, is dat de kopieën gedrukt zijn en dus niet even via de printerette. Misschien een relatie-exemplaar oid. Wie het weet, mag het melden. In ieder geval leuk extra materiaal hierbij!


Nr 30 / 70.

Alle prenten zijn gesigneerd door Marc Sleen.
Met op de voorkant opgeplakte afbeelding (geen originele tekening)

Staat = bijna nieuw. er zit een vlekje op de voorkaft rechts onder (zie foto), verder kaft in topstaat. Prenten zijn alle nieuw.

Zie alle foto's.

Zeldzaam dus!
Verkoper

EdenaArt

Nederland € 7,50
België € 10,50
Verzending Be via DPD (ophaalpunt) en NL via PostNL. Beide met T&T. Andere mogelijkheden, kan zeker ook. Aub af te spreken na de veling.
Objecten worden altijd binnen de 5 dagen na ontvangst betaling verzonden (en meestal sneller), in stevig karton. Prijs verzendkosten = prijs zege. Heel af en toe ontstaat met name door de vele wijzigingen in posttarieven wel eens een kleine afwijking, maar we doen ons best dit te voorkomen. We rekenen dus ook niet voor de verpakking. Aub per zsm na de veiling betalen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 292,00
 
Biedgeschiedenis: