Undertaker - Artbook (L’Art de Ralph Meyer) - Franstalig - Hardcover - Eerste druk (2022)

Nieuwstaat - Dargaud
Undertaker - Artbook (Franstalig)

Hardcover in gelimiteerde oplage:
Frankrijk: 4500 exemplaren
Benelux: slechts 500 exemplaren

Een prachtig Artbook met schitterende tekeningen en schetsen van Ralph Meyer
Maar liefst 304 pagina's dik!

Weliswaar Franstalig, maar pagina's met tekst zijn nauwelijks aanwezig.

In 2015 verscheen "Le Mangeur d'or", het eerste deel van "Undertaker", een serie die op het punt stond een revolutie teweeg te brengen in de kunst van het westerse stripverhaal. Deze originele saga - wiens held een begrafenisondernemer is, Jonas Crow - is meesterlijk getekend door Ralph Meyer, die ook de kleuren doet in samenwerking met Caroline Delabie, en geschreven door Xavier Dorison.

Ralph Meyer, geboren in 1971, voormalig student van het Saint-Luc Instituut in Luik, is de ontwerper van talloze albums en series zoals "Berceuse assassine" (scenario van Philippe Tome), "Ian" (scenario van Fabien Velhmann), " XIII Mystery: The Mongoose” en “Asgard” (scenario door Xavier Dorison) en “Page Noire”, gebaseerd op een scenario van Denis Lapière en Frank Giroud. Dit kunstboek, gewijd aan het visuele universum van "Undertaker", biedt een bloemlezing van illustraties, schilderijen, tekeningen, voorbereidende schetsen en storyboards. Het belicht het veelzijdige talent van Ralph Meyer, winnaar van talloze prijzen voor zijn werk aan de serie (met name Prix Le Parisien en Prix Saint-Michel voor beste tekening in 2015, Prix Fnac Belgique in 2016 en Prix Quai des Bulles de l' poster in 2021).

Hardcover
1ste druk
Uitgeverij: Dargaud
Jaar van Uitgifte: 2022

Nieuwstaat
Uitgebreide fotoserie maakt onderdeel uit van de kavelbeschrijving

Tip:
In de zomer van 2021 openden de deuren van onze winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na ontvangst betaling verzonden. Verzending geschiedt via My Parcel (Post NL); Versturen van bestellingen vindt plaats volgens tarieven standaard brievenbuspost met Track & Trace, dan wel pakketverzending (+2kg.) met Track & Trace code. Aangetekende, verzekerde verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzending naar buitenland geschiedt altijd middels verzekerde pakketpost. Verzendkosten besparen? U kunt uw aankopen ook ophalen bij ons in Eindhoven - Nederland. Indien u meerdere aankopen doet binnen een periode van 7 werkdagen, dan kunt u deze bestellingen in één keer laten verzenden en betaalt u slechts 1x gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. U dient dit dan wel per mail of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Schade goederen: Indien de koper bij ontvangst van de goederen aantoonbare schade constateert aan de buitenzijde van de verpakking, dient hij/zij het pakket/de pakketten ten alle tijden te weigeren. Indien u als koper besluit het pakket toch in ontvangst te nemen, dient u een schriftelijk bewijs van "melding van schade bij ontvangst" te kunnen overleggen. Melding van schade dient altijd schriftelijk te gebeuren binnen 72 uur na ontvangst van de goederen. De datum en het tijdstip volgens de track en trace gegevens van de vervoerder zijn hierbij bindend. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen tijdens verzending, indien melding van deze schade plaatsvindt, later dan 72 uur na ontvangst van de goederen. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 46,00
 
Biedgeschiedenis: