Robbedoes Album 32 - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1950)

Goede staat tot zeer goede staat
Het album heeft een mooi bewaarde, complete rug met lichte verkleuring. De front- en backcover vertonen tegen de rug aan eveneens wat verkleuring die men typisch aantreft bij Robbedoes albums uit deze periode. Tevens een klein schaafplekje op de achterzijde. Het binnenwerk zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Het eerste weekblad is nogal diep verlijmd tegen het schutblad (foto 10), maar dit lijkt een origineel kenmerk te zijn. Verder zijn de weekbladen mooi. Het album is onbeschreven, ook in de kruiswoordpuzzels.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 56,00
 
Biedgeschiedenis: