Robbedoes album 74 - Dupuis, HC, 1e druk (1960)

Zeer goede staat , maar zonder micro's
Dit album heeft een prima rug met enkel wat meer oppervlakkige slijtage aan de voorste benedenhoek. Frisse covers met geringe wrijfsporen. Tevens wat wrijfsporen op de randen met enkel op de hoekjes een klein beetje bloot karton. Het binnenwerk zit perfect vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. Mooie frisse weekbladen, maar zonder de microverhalen. Initiaal op de blanco-rectozijde van het achterste schutblad, maar verder is het album onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,00
 
Biedgeschiedenis: