Robbedoes Verzamelde nummers 73 - Dupuis, HC, 1e druk (1959)

Goede staat tot zeer goede staat
Prima exemplaar met een complete rug die aan de uiteinden evenwel een klein stukje werd gelijmd. De covers vertonen plaatselijk licht wrijfsporen en oppervlakkige krasjes, maar ze zijn al bij al toch nog fris. De randen zijn eveneens geschaafd, waardoor onderaan en op de hoekjes een beetje bloot karton zichtbaar is. Het binnenwerk zit mooi vast in de band en de schutbladen zijn ongeschonden. De weekbladen verkeren in zeer goede staat. Zoals steeds in deze bundeling, werd het extradik kertsnummer niet volledig opgenomen. Het album is onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 52,00
 
Biedgeschiedenis: