Buck Danny 29 en 32 - Dupuis, sc, beide 1e druk (1962 en '65)

Goede staat
Lot omvat twee albums van Buck Danny, beide in 1e druk. Het betreft volgende titels:

- Nr 29 "Operatie Mercury" (1962): dit exemplaar verkeert in goede staat. Het heeft een complete rug met licht getoucheerde uiteinden. De covers vertonen diverse lichte kreukjes en plaatselijk getoucheerde randen. De randen van het binnenwerk vertonen ouderdomsvlekjes (foxing), vooral op de titelpagina, maar ook elders in de marges. Alles zit goed vast en het album is onbeschreven.

- Nr 32 "Alarm te Cape Kennedy" (1965): eveneens een vrij goede staat met een erg mooie rug en frisse frontcover. De backcover vertoont linksbovenaan een schuine kreuk, die ook zichtbaar is in de laatste twee pagina's van het binnenwerk. Verder is het binnenboek mooi. Het betreft een onbeschreven exemplaar.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 16,00
 
Biedgeschiedenis: