Kuifje 1 - Kuifje in Afrika - met linnen rug - A69 - 1e reeks - Softcover - Herdruk - (1969)

Zeer goede staat Hergé
Een zeer fraai exemplaar van een Kuifje album uit de 1e reeks softcover met linnen rug. Her uitgave met Ottens nummer A69. Dit album is in een uitzonderlijk goed bewaarde staat. Het verkeerd in een bijna nieuwstaat. Covers met zeer fris en strak, met strakke randen en hoeken. Achtercover met lichte kreukjes (zie laatste foto). Boekblok nieuwstaat, op een potloodprijsje na, onbeschreven en ongeopend. Een klassieker, en fraai geheel!

Het item wordt aangetekend / verzekerd verzonden. U kunt het item ook op afspraak afhalen in onze stripwinkel in 's Gravendeel na 9 februari. Kijk goed naar de foto's, die maken een onderdeel uit van de beschrijving.

Fijne veiling en blijf gezond! Stripwinkel Barabas!

Let op! Door de Lockdown, zijn er ernstige vertragingen bij de post. De aangegeven duur van ontvangst kunnen wij niet garanderen. We versturen meestal direct na ontvangst betaling. Maar we zijn echt afhankelijk van de post!
Verkoper
Nederland € 8,00
België € 10,00
Frankrijk € 19,00
De verkoper heeft geen verkoopvoorwaarden opgegeven. Neem contact met de verkoper voor aanvullende vragen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 10,50
 
Biedgeschiedenis: