Weekblad Kuifje, bijna complete 4e jaargang - nrs 1 t/m 51 - Lombard (1949)

Wisselende staten - redelijk tot vrij goed
Kavel omvat de bijna complete vierde jaargang (1949) van het weekblad Kuifje (enkel het laatste nummer otbreekt). De staat van de weekbladen wisselt. Al deze exemplaren vertonen sporen van verwijderde tape, maar de hoeveelheid gebruikte tape varieert sterk van nummer tot nummer. Soms zijn er tapesporen over de gehele lengte van de binnen- of buitenzijde van de rug, soms enkel aan de uiteinden of ter hoogte van kleine scheurtjes in de randen. Maar verwacht algemeen gesproken dus kleine (en soms grotere) scheuren of scheurtjes in de rug en/of randen. Al de weekbladen zijn compleet en doorgaans onbeschreven. Soms werd een kruiswoordraadsel (deels) met potlood ingevuld. Nr 14 met een kleine krabbel in de marge van de cover.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Kavel wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 122,00
 
Biedgeschiedenis: