Suske en Wiske 9, "Lambiorix" - Standaard, sc, 1e druk (1950)

Redelijke staat tot vrij goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, maar de backcover is fris. Zowel voor- als achteraan vertonen de covers plaastelijk lichte kreukjes. De rug is geschaafd en helemaal onderaan en ter hoogte van het onderste nietjes kleven twee stukjes tape. Het boekblok zit met het bovenste nietje origineel vast aan de cover, maar het onderste nietje is gelost en hier zijn voor- en achteraan sporen zichtbaar van verwijderde stukjes tape tussen blok en cover. Doorgaans frisse bladspiegels, geringe vlekjes, en alle bladen zitten vast in de nietjes.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Oohalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 200,00
 
Biedgeschiedenis: