Suske en Wiske 14, "De tuftuf-club" - Standaard, sc, 1e druk (1952)

Goede staat
Dit exemplaar heeft een frontcover met geschrijf en gomsporen, en tevens een klein hersteld scheurtje in de bovenrand, maar verder is de staat beter. De backcover is fris. De rug vertoont algemene schaafsporen en lichte afronding aan de uiteinden, maar zonder echte inscheuring. Het boekblok en de cover zitten nog goed in de nietjes en ook alle bladen zittten vast. Doorgaans frisse bladspiegels met beperkte vlekjes.
Verkoper
Nederland € 10,00
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 115,00
 
Biedgeschiedenis: