Piet Pienter en Bert Bibber 27, "Het geval Warwinkel" - De Vlijt, sc, 1e druk (1969)

Goede staat tot zeer goede staat
Frisse en grotendeels strakke covers met geringe leeskreukjes. De frontcover vertoont rechtsboven een klein kaal plekje, vermoedelijk door verwijdering van een prijsstickertje. Prima rug met een millimetertje opening aan de uiteinden. Het binnenwerk en de cover zitten nog mooi origineel aan mekaar met de nietjes en ook het middenblad zit vast. Lichte, niet-storende ouderdomsvlekjes ('foxing') op de binnenzijde van de covers en de eerste en laatste pagina. Onbeschreven exemplaar.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Album wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 15,00
 
Biedgeschiedenis: