Nero 43, "De driedubbel gestreepte" - Het Volk, sc, 1e druk (1962)

Zeer goede staat
Het betreft een zeer mooi bewaard exemplaar met een opvallend gave rug. De cover is fris en strak. Rechtsbovenaan werd de prijsopdruk (15Fr) overkleefd met een nieuwe prijs (20F). Ook de backcover is eerder fris en plaatselijk minimaal gekreukt. Het binnenwerk en de cover zitten mooi origineel met de nietjes aan elkaar. Ook alle bladen zitten perfect vast in de nietjes. Op de titelpagina kleeft een stickertje van een winkel. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 27,00
 
Biedgeschiedenis: