Steven Sterk 1, "De rode taxi's" - Dupuis, sc, 1e druk (1962)

Goede staat
De rug is nagenoeg compleet, al vertoont de onderste centimeter wat oppervlakkige slijtage, waardoor de toplaag ontbreekt. Mogelijk werd daar ook een klein stukje netjes verlijmd. Tevens is een klein dwars breuklijntje zichtbaar dat een klein stukje doorloopt in de covers. De covers zelf zijn eerder fris, met geringe leeskreukjes. Het binnenwerk zit nog goed origineel vast in de cover en in de katernnietjes. Grotendeels frisse bladspiegels, hier een daar met een vlekje in de marges. Het album is onbeschreven.
Verkoper
Nederland € 7,50
België € 7,50
Wordt met traceercode verzonden na ontvangst van betaling. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 37,00
 
Biedgeschiedenis: