Robbedoes verzamelde nummers 69 - Dupuis, HC, 1e druk (1959)

Goede staat
Bundeling van de nummers 1081 (1/1/1959) tot en met 1091 (12/3/1959). Dit exemplaar heeft een complete rug die bovenaan evenwel een stukje werd verlijmd. De covers zijn nog fris met eerder lichte wrijfsporen op de randen die enkel op de hoekjes een beetje bloot karton vertonen. Het voorste schutblad werd bovenaan, op dezelfde hoogte als de rug, een stukje verlijmd. Verder is het binnenwerk echter zeer goed. De weekbladen zijn compleet en ze verkeren in erg mooie staat. Het album is onbeschreven.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 56,00
 
Biedgeschiedenis: