Robbedoes verzamelde nummers 63 - Dupuis, HC, 1e druk (1957)

Redelijke staat tot goede staat
Bundeling van de nummers 1019 t/m 1028 uit 1957.

Onderaan de rug ontbreekt ongeveer een centimeter. Voorts is de staat echter veel beter. De covers zijn fris van kleur. De randen vertonen enkele deukjes maar opvallend weinig wrijfsporen, zodat enkel op de punten van de hoekjes wat bloot karton zichtbaar is. Het binnenwerk zit perfect vast in de band en de schutbladen zijn gaaf. De weekbladen zijn compleet en ze verkeren doorgaans in erg mooie staat.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 46,00
 
Biedgeschiedenis: