Starman - David Bowie's Ziggy Stardust jaren - hc - 2021 + David Bowie zakagenda 2022

Nieuwstaat - Uitgeverij Scratch Books
Starman - David Bowie's Ziggy Stardust jaren
Hardcover

Met als bonus leuke David Bowie 2022 zakagenda met 12 uitneembare postkaarten
Afmetingen zakagenda: 12,5 x 16 cm.

Van de in 2016 overleden muziekicoon David Bowie zijn intussen al wat biografische strips verschenen. In december komt er bij Scratch Books een album bij, en wel van Reinhard Kleist die in dit genre al grote sier maakte met zijn biografische strips over Johnny Cash, Elvis Presley (Kleist schreef het scenario voor zichzelf en een tiental andere tekenaars) en Nick Cave. Zijn Bowie-bio beperkt zich tot de Ziggy Stardust-jaren.

“1973 is het geboortejaar van rock-‘n-roll-messias Ziggy Stardust, wiens provocerende spel met seksuele identiteit en genderrollen de basis legde voor David Bowies
opkomst tot een van de meest invloedrijke popmuzikanten aller tijden. Reinhard Kleist verweeft de ontstaansgeschiedenis van Bowies alter ego op een boeiende manier, met zowel de ongelukkige inspanningen van Bowie in de Londense muziekscene vóór zijn transitie, als met zijn worsteling met zijn eigen creatie op het hoogtepunt van Ziggy’s roem.”

1ste druk
Genre: muziek
Uitgeverij: Scratch Books
Artist: Reinhard Kleist
Jaar van Uitgifte: 2021
176 pagina's
Nieuwstaat

Tip:
Op 1 juli 2021 openden wij de deuren van onze spiksplinternieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95

Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 26,00
 
Biedgeschiedenis: