Nero 20, "Moea-Papoea" - Het Volk, sc, 1e druk (1957)

Goede staat tot zeer goede staat
Prima exemplaar met opvallend frisse front- en backcover. De rug is grotendeels erg goed, met enkel aan de bovenste en de onderste halve centimer enige slijtage en bovenaan een kleine verlijming. Het binnenwerk en de cover zitten achterzijds nog origineel vast aan de cover; voorzijds is er wat opening (zie foto's). De bladspiegels zijn fris en de randen gaaf. Alle bladen zitten nog vast in de nietjes, ook het middenblad. Het album is onbeschreven.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 42,00
 
Biedgeschiedenis: