Nero 12, "De gouden vrouw" - Het Volk, sc, 1e druk (1954)

Goede staat tot zeer goede staat
Het betreft de variant zonder groene druk binnenin en met covertekening met gerasterde koffiepot op dun, eerder flexibel karton.

Album verkeert in zeer goede staat. De rug vertoont lichte wrijfsporen en geringe afronding aan de uiteinden, maar verder is hij wel gesloten. De frontcover is fris van kleur; centraal is de impressie te zien van een drietal woordjes (het album heeft dus ooit onder een schrijfblad gelegen, maar is zelf onbeschreven). De lichte backcover is iets meer beduimeld en met enkele lichte vlekjes. Beide covers met vrij algemene, maar eerder lichte leeskreukjes. Het binnenwerk en de cover zitten nog origineel aan elkaar met de nietjes; het middenblad zit enkel vast in het bovenste nietje.

Alle pagina's werden gefotografeerd.
Nederland € 8,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 62,00
 
Biedgeschiedenis: