Merlijn - Bijna complete reeks - Delen 1 t/m 10 - hardcover - 2010/2022

Nieuwstaat - Silvester
Merlijn
Bijna complete reeks - Delen 1 t/m 10 in hardcover uitvoering

1 - De woede van Ahes
2 - Het ontwaken van de macht
3 - De Cromm-Cruach
4 - Avalon
5 - Brendann de vervloekte
6 - De Eremijt en het nest
7 - De ketel van Bran de gezegende
8 - Orlog bij dageraad
9 - Het geheim van de codex
10 - De prinses van D'Ys

10x Hardcover
Langzaam dooft de oude traditie van de Keltische goden uit… Het volk vergeet ze en kiest voor de enige god. Maar dat is buiten de godin Ahes gerekend! Met de hulp van haar meest trouwe elf beraamt ze een plan om het aanzien van haar vroegere getrouwen te heroveren met een redder die helemaal aan de oude traditie is toegewijd. Ze geeft Elaüm, een luchtgeest, opdracht zich met een maagd te verenigen… Maar zullen haar plannen verlopen zoals voorzien?

Herdruk : Delen 1 t/m 6
1e druk : Delen 7 t/m 10

Jaren van uitgifte: 2010-2022
Genre: Fantasy

Nieuwstaat
De winnaar van dit kavel ontvang een origineel gesealde, ongeopende set.
Fotoserie met onderdeel uit van kavelbeschrijving.

Tip:
In de zomer van 2021 openden de deuren van onze nieuwe winkel in Eindhoven. Een ideale gelegenheid om uw kavel bij ons op te komen halen in de winkel. Zodoende bespaart u ook nog eens op de verzendkosten. Wij zien uw eventuele bezoek met enthousiasme tegemoet!

Indien verzending toch de voorkeur heeft: kavel wordt met zorg verpakt.
Voordelige* zakelijke verzending via My Parcel
*Bij gecombineerde aankopen zijn de verzendkosten tot een gewicht van 23 kilogram,
- voor Nederland: € 8,95
- voor België: € 11,95


Verkoper
Nederland € 8,95
België € 11,95
Frankrijk € 19,95
Gewonnen kavels worden ten alle tijden binnen 3 dagen na betaling verzonden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper. Verzendkosten besparen? U kunt dit kavel ook ophalen bij de verkoper: Eindhoven, Nederland. Indien u meer kavels van deze aanbieder wint dan betaalt u gecombineerde verzendkosten, afhankelijk van het totaalgewicht. Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Kavel gesloten
Resultaat € 105,00
 
Biedgeschiedenis: