Robbedoes Album 32 - Dupuis, HC met linnen rug, 1e druk (1950)

Redelijke staat tot goede staat
Het album heeft een complete rug met lichte slijtage aan de uiteinden. De front- en backcover vertonen verkleuring tegen de rug aan, wat een typisch kenmerk is voor Robbedoesalbums uit deze periode. De randen zijn licht geschaafd zodat plaatselijk wat bloot karton zichtbaar is. Backcover met een lichtgekraakte bovenhoek. Het binnenwerk werd vooraan verlijmd in de cover; het schutblad vertoont schade en een verlijmde scheur met sporen van verwijderde tape. Ook het laatste blad vertoont wat schade en sporen van verlijming/tape. Verder is het binnenwerk echter zeer mooi, met doorgaans erg frisse weekbladen. Het album is geheel onbeschreven, ook in de kruiswoordpuzzels.
Nederland € 10,00
België € 8,00
Wordt verzonden met traceercode. Ophalen in Brasschaat kan op afspraak.
Stripwinkel Sammy aanvaardt contante betaling en betaling per overschrijving. Portkosten en eventuele bankkosten zijn ten laste van de koper. Bij aankoop van meerdere loten worden gecombineerde portkosten aangerekend. Gewonnen loten kunnen op afspraak worden afgehaald in Kapellen.
Indien u meerdere kavels koopt bij deze verkoper worden uw aankopen, indien mogelijk, als 1 pakket verzonden en betaalt u gecombineerde verzendkosten. Dit zal in de meeste gevallen voordeliger zijn. Informeer bij de verkoper naar specifieke verzendkosten bij meerdere aankopen. Verzendkosten naar andere landen kunnen bij de verkoper opgevraagd worden.
Betaalmogelijkheden
Contant
Kavel gesloten
Resultaat € 78,00
 
Biedgeschiedenis: